Beskrivelse WORKSHOP 1+2 FOR LEDIGE

WORKSHOPS FOR LEDIGE - Beskrivelse: 

Workshop 1+2 for ledige: Forløbet indeholder 2 workshops, som tilsammen giver ledige de bedste muligheder for at komme godt fra start med Jobnet, CV og ansøgninger, samtaleforberedelse, virksomhedssøgning, LinkedIn og bedre brug af netværk. Målet er at få den ledige godt igang med jobsøgningen og hurtigt i job igen

Workshop 1: SE

CV, ansøgning, jobsamtale og barrierer

Forinden workshoppen har deltagerne fremsendt CV og et eksempel på en ansøgning til mig. Jeg har gennemgået dem, og de udleveres med mine kommentarer på. Tips til CV og ansøgning og til, hvordan man ændrer ansøgningen fra "hvad kan jeg" til "hvordan kan jeg". Den gode jobsamtale. Sådan "kobler" man CV og ansøgning til jobannoncen. Der er info om hvordan de ledige anvender jobnet, og jeg fortæller om, hvordan hjernen kan spænde ben i jobsøgningen, samt hvordan man overvinder barriererne og komme videre i jobsøgningen.. TIPS TIL ANDERLEDES MÅDER AT SØGE JOB PÅ!

Workshop 2: BLIV SET

Netværk, LinkedIn, netværk, elevatortale og anderledes jobsøgningsmetoder. 

Tips til LinkedIn profilen, og hvordan man kan anvende LinkedIn i jobsøgningen. Netværk (både on-line og fysiske) hvordan kan man udvide sit netværk, og også anvende det til at finde jobmuligheder, Hvordan synliggør man det, man kan hjælpe en virksomhed med? ELEVATORTALEN, TIPS TIL BRUG AF NETVÆRK I JOBSØGNINGEN.